DESPRE NOI

Belor Romania este o companie specializata in importul si distributia de ingrasaminte si exportul de cereale.

Belor Romania este parte a grupului german Belor infiintat in anul 2001, holding care detine astazi reprezentante la nivel international in Germania, Franta, Italia, Finlanda, Suedia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Bulgaria si Romania.

Furnizam ingrasaminte din import, de cea mai buna calitate si suntem interesati in a dezvolta permanent solutii integrate, orientate spre inovare, care sa asigure partenerilor nostri posibilitatea de a beneficia de produse de incredere pentru rezultate optime.

Suntem comercianti si exportatori de cereale, seminte oleaginoase si furaje, avem o bogata experienta si expertiza internationala iar colaborarea cu noi va asigura beneficii consistente in valorificarea produselor agricole.

Produsele Belor Romania sunt disponibilie in principalele porturi pe Dunare (Port Galati, Port Braila, Port Bechet, Port Drobeta Turnu Severin) si la Marea Neagra in Portul Constanta dar si in locatii alternative precum Calarasi, Dragalina sau Vadeni.

Fie ca discutam de ingrasaminte sau cereale colaborarea cu Belor Romania inseamna eficienta, operativitate, seriozitate si respect, conditii firesti pentru un parteneriat de incredere.